Fysioterapi

Fysioterapi

För denna del av verksamheten har jag avtal med Region Skåne. Det betyder att du betalar vanlig patientavgift (200 kr) och att frikort gäller. Gränsen för högkostnadsskyddet är 1300 kronor under en 12 månadersperiod. Barn och ungdom under 20 år gratis. Betalning kan ske via företagsswish eller bankgiro.


Avbokning ska enligt Region Skånes riktlinjer ske senast 24 timmar innan det planerade besöket. Vid uteblivet besök eller sen avbokning debiteras dubbelavgift, 400 kr, vilket inte täcks av frikort.Min specialitet är Feldenkraispedagogik integrerad i fysioterapi/medicinsk rehabilitering.  All behandling är individanpassad och läggs upp utifrån behovet och med den enskilde delaktig i processen.

Jag arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet.


Medicinsk laser kan vara en del av behandlingen i syfte att lindra smärta, minska inflammationer och påskynda kroppens egen läkning.


Hemövningar är ofta en del av en framgångsrik rehabilitering och hos mig kan det handla om allt från att göra en liten sekvens från en feldenkrais-lektion till mer ”träningsinriktade” övningar. Jag har inget gym i min verksamhet utan använder kroppens egen vikt, gummiband eller vardagliga föremål, som finns i alla hem,  som belastning.